Uz šosejas Kalifornijā kādam aculieciniekam izdevies video iemūžināt neparastu skatu – minivena autovadītājs brauc lielā ātrumā un spēkrata priekšā stumj pirms tam notriektu motociklu tā, ka dzirksteles vien šķīst. Kā noskaidrojies vēlāk, autovadītājs mēģinājis pamest negadījuma vietu, bet dienu vēlāk policija viņu atrada un arestēja.

Incidents notika aizvadītajā piektdienā uz Kalifornijas 91. šosejas – minivena autovadītājs notrieca motociklistu, kurš rezultātā guva rokas un kājas traumas, vēsta "CBS Local". Savukārt autovadītājs negadījuma vietā pat neapstājās un turpināja traukties pa šoseju ar visu spēkrata priekšdaļā iesprūdušo motociklu.

Būtisko bojājumu dēļ automobilim, avārijas izraisītājs ceļu vairs turpināt nespēja, tādēļ gan savu auto, gan zem tā iesprūdušo motociklu pameta šosejas malā un metās bēgt kājām. Tas arī autovadītājam izdevās, tomēr jau nākamajā dienā policija viņu atrada un arestēja – tas izrādījies 25 gadus vecais Džordžs Valentīns.

Kā noskaidrojusi Kalifornijas lielceļu policija, motocikla notriekšanas brīdī automobilis braucis ar 112 km/h, bet motociklists – ar 104 km/h. Intervijā "CBS Local" norādījis motociklists, tad šis autovadītājs pirms tam viņam dzinies pakaļ un notriecis apzināti.

Šobrīd Kalifornijas policija pret Džordžu Valentīnu ierosinājusi lietu par avārijas izraisīšanu un negadījuma vietas pamešanu. Valentīns atzinis savu vainu notikušajā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!