Foto: Publicitātes foto
15. jūlijā ceturtdaļgadsimta jubileju jeb 25 gadus kopš pirmatskaņojuma brīža atzīmē grupas "100.debija", iespējams, pati populārākā dziesma "Man dimantu nav".

Deviņdesmito gadu ļaudis noteikti atceras tobrīd kulta grupu "100. debija", kuras līderi bija Agris Semēvics un Modris Skaistkalns.

Dziesma "Man dimantu nav" nu svin savu 25 gadu jubileju, portālu "Delfi" informē Semēvics.

Notikumam par godu ieskaņota šīs dziesmas jauna un no oriģināla radikāli atšķirīga versija – tieši šādi grupa atzīmē lielo notikumu.

Jauno versiju "Man dimantu nav" veidojs producents Gints Stankevičs. Dziesmas solisti – Antra Stafecka un Normunds Pauniņš.

"Antra ir no Ogres – pilsētas, kuras estrādē "100. debija" pirmo reizi kāpa uz skatuves, lai izpildītu savu pirmo dziesmu, un tas brīdis uzskatāms par grupas dzimšanas dienu, bet Ogre – dzimšanas vietu," skaidro Semēvics.

Dziesmas „Man dimantu nav" pirmatskaņojums notika 1995. gada 15. jūlijā Dobeles estrādē, kur tajā vakarā viesojās „SuperFM" trieciendejas. Radiostacijas šefs Uģis Polis, būdams pasākuma dīdžeja lomā, publikai, kā vēstīja pasākuma afiša, spēlēja potenciālos hitus un muzikālās novitātes.

Noklausies jauno dziesmas versiju, bet pēc tam ļaujies nostalģijai, klausoties oriģinālo gabalu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!