Foto: Publicitātes foto

"Kia Corporation" ir publicējusi pirmos oficiālos attēlus, kuros redzams "EV6" – ražotāja pirmais jaunveidotais simtprocentīgais elektromobilis, kas būvēts uz kompānijas jaunās specializētās platformas "E-GMP" (Electric-Global Modular Platform).

"EV6" arīdzan ir pirmais "Kia" elektromobilis, kas izstrādāts jaunas dizaina filozofijas ietvaros, tai iemiesojot "Kia" virzīšanos uz elektrifikāciju.

""EV6" ir gan mūsu zīmola mērķa "Kustība, kas iedvesmo", gan mūsu jaunās dizaina filozofijas iemiesojums," saka Karims Habibs, vecākais viceprezidents un "Kia" globālā dizaina centra vadītājs. "Mūsu mērķis ir veidot fiziskās saskarsmes pieredzi ar zīmolu un radīt drosmīgus, oriģinālus un atjautīgi veidotus elektriskos transportlīdzekļus."

Elektromobiļiem esot daļai no kompānijas transformācijas, jaunveidotie modeļi tiks nosaukti saskaņā ar jaunu stratēģiju. Jaunā pieeja ienes vienkāršību un konsekvenci "Kia" elektroauto nomenklatūrā visos pasaules tirgos.

Visi jauno "Kia" elektromobiļu nosaukumi sāksies ar prefiksu "EV", kas patērētājiem ļaus viegli saprast, kuri no "Kia" produktiem ir pilnībā elektriski. Tam seko skaitlis, kas norāda uz automašīnas hierarhiju modeļu klāstā.

"Kia EV6" pasaules mēroga pirmizrādi piedzīvos šī gada pirmajā ceturksnī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!