Foto: Privātais arhīvs
Ietekmīgajai influencerei jau ilgāku laiku ir mīļotais vīrietis, kurš pazib arī Pārkeres vēstījumos instagramā, bet nekad ne pilnībā.

Evelīna Pārkere jau ilgāku laiku ir attiecībās, taču sava puiša vārdu, uzvārdu, seju slēpj. Nesen, Pārkeres Tenerifes ceļojuma laikā, pat uzvirmoja savdabīgs skandāls, proti, meitene publiskoja, kā ar savu puisi brauc ar ūdensmoci, taču puiša seju aizklāja ar tā dēvēto smailiju. Tā nereti dara mammas, kuras nevēlas publiskot sava zīdaiņa seju.

Pārkere pēcāk paskaidroja, ka publiska persona ir viņa, nevis viņas puisis. Mīļotajam ir visas tiesības uz privāto dzīvi.

Žurnāls "Privātā Dzīve" šonedēļ raksta, ka Pārkeres draugu sauc Roberts Viškints, viņš ir students Latvijas Mākslas akadēmijā, kā arī dīdžejs ar skatuves vārdu Oculus Noise.

Roberts nāk no turīgas ģimenes, raksta izdevums, viņa tēvs ir Kaspars Viškints, kuru "Dienas Bizness" nosaucis par 34. bagātāko Latvijas pilsoni. "Elko grupas" padomes loceklim lielāko peļņu nesis SIA "Eurotrail", kas darbojas nekustamā īpašuma jomā. Pārkeres drauga tētim piederot arī SIA "Kvast", kā arī Ēdoles pils. Pati Evelīna Pārkere "Privātajai Dzīvei" savu privāto dzīvi nav vēlējusies komentēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!