Foto: Publicitātes foto
Peldmājas pasaulē vairs nav nekāds retums, bet tās joprojām turpina pievilināt atpūtniekus. Arī Maldīvu salās no 1. jūnija ir atvērts iespaidīgs brīvdienu māju komplekss, kurā var baudīt atpūtu virs tirkīzzilā ūdens.

Kā raksta portāls "Uncrate", uzņēmums "The Ritz-Carlton" pirmo reizi radījis atpūtas vietu Maldīvijā – Fari salu arhipelāgā. Kopumā izveidoti 100 luksusa namiņi, kuros ir viena, divas vai trīs istabas.

Smalkās villas atrodas tirkīzzilajā ūdenī, bet no to logiem paveras skats uz okeānu. Arī portāls "Luxury Travel Magazine" uzteic skaisto apkārtni, jo īpaši neskarto pludmali. Baltās smiltis un okeāns rada iespaidīgus kontrastus.

Šajos namiņos nudien var baudīt zvaigžņu cienīgu atpūtu, jo padomāts pilnīgi par visu. Pie namiņiem klāt ir kāpnes, no kurām var pa taisno gremdēties okeāna ūdeņos. Uzņēmums padomājis arī par mazākajiem atpūtniekiem, jo tiem ierīkots bērnu rotaļlaukums.

Kamēr vieniem Maldīvu salas ar saviem tīrkīzzilajiem ūdeņiem, balto smilšu pludmalēm un tipiskajām mājiņām šķiet pārāk uz tūristiem vērsts galamērķis, kurā viss ir ārkārtīgi uzfrišināts, citi to sauc par paradīzes stūrīti zemes virsū. Šeit vari lasīt latvieša iespaidus, ceļojot pa Maldīvu salām.

Foto ieskats namiņos:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!