Foto: LETA

Mazinoties epidemioloģiskajiem ierobežojumiem, Valsts ieņēmumu dienests (VID) atsāks klientu apkalpošanu klātienē Rīgā un citās Latvijas pilsētās.

Klātienes apkalpošana VID klientu apkalpošanas centros notiks tikai pēc iepriekšēja pieraksta, stingri ievērojot drošības un piesardzības prasības. Iestāde aicina izvērtēt nepieciešamību doties uz klientu apkalpošanas centriem klātienē un turpināt izmantot pakalpojumus un saņemt konsultācijas attālināti – Elektroniskās deklarēšanas sistēmā (EDS) vai arī zvanīt uz Konsultatīvo tālruni.

Pieteikties klātienes apmeklējumam varēs, sākot no 2021. gada 21.jūnija, zvanot pa tālruni 67120005, taču pirmie klātienes apmeklējumi varēs notikt no 28.jūnija, neaizmirstot paņemt līdzi arī personu apliecinošo dokumentu (pasi vai ID karti). Pieteikties klātienes apkalpošanai varēs Rīgā, Jelgavā, Jēkabpilī, Daugavpilī, Rēzeknē, Valmierā, Liepājā un Ventspilī.

VID darbinieku klātienes pakalpojumi no 28. jūnija pirmdienās un ceturtdienās būs pieejami arī deviņos valsts un pašvaldības vienotajos klientu apkalpošanas centros Tukumā, Smiltenē, Aizkrauklē, Valkā, Gulbenē, Bauskā, Līvānos, Alūksnē un Ludzā. Šajos valsts un pašvaldības vienotajos klientu apkalpošanas centros iepriekšējs pieraksts nav nepieciešams.

Par VID klātienes pakalpojumu pieejamību arī citās Latvijas pilsētās var sekot līdzi informācijai VID tīmekļvietnē vid.gov.lv un sociālajās platformās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!