Foto: Privātais arhīvs/Kadrs no video
Savulaik TV šovā "Lauku sēta" iepazītā Sigita Valtere kaldina savu popularitāti pašmāju sabiedrībā – pēdējā laikā viņa ļāvusies vairākām lielām pārmaiņām savā dzīvē, vispirms pāršķeļot mēli, tad nomainot vecāku piešķirto vārdu un visbeidzot paziņojusi, ka ķermeņa modifikācijas vēlas turpināt ar ausu formas pārveidošanu.

Pretrunīgi vērtētā tetovētāja no Jelgavas nu godājama par Sofiju, ne vairs Sigitu. Un ikdienišķums viņu vairs nevilina, tāpēc jaunā dāma nolēmusi sevi un citus pārsteigt ar jaunām pārmaiņām izskatā.

Nesen Valtere ārvalstu ceļojuma ietvaros pie meistara pāršķēla mēli, un nu TV šova "Vakariņš ar savējiem" dalībnieku pulkā jelgavniece atklāja, ka sava ķermeņa pārveidošanā ir gatava iet daudz tālāk – Sigitas galvā jau ir konkrēti plāni par došanos uz Madridi, kur esot iespēja tikt arī pie spicām elfa austiņām.

Kā raidījumā atklāj Valtere, viņas vēlme pēc dažādām trakām lietām visdrīzāk attīstījusies kā protests pret vecmāmiņas stingro audzināšanu bērnībā. Līdzīgi kā savulaik Sigitai, arī viņas meitas vēlmes ir krasi atšķirīgas no mātes – izskatās, pusaudze ir dabīgā skaistuma piekritēja un pēc apjomīgiem tetovējumie un pīrsingiem netīko nemaz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!