Foto: Publicitātes foto

Konkursa “E-komercijas zvaigzne 2022” apbalvošanās ceremonijā tiks paziņoti Latvijas labākie interneta veikali vienpadsmit dažādās kategorijās pēc žūrijas vērtējuma, noteikts Grand Prix ieguvējs, kā arī pasniegtas dažādas simpātiju balvas, tostarp “Delfi” lasītāju iecienītākajiem e-veikaliem. Konkursa kopējā balvu fonda vērtība ir 20 000 eiro, un tas tiks sadalīts starp konkursa uzvarētājiem. Ceremoniju bez maksas iespējams vērot tiešsaistē 1. jūnijā plkst. 16.30 vietnē www.ekomercijaszvaigzne.lv, portālā “Delfi” un LMT viedtelevīzijā.

Konkurss šogad norisinās jau otro reizi, un tajā saņemts 271 pieteikums, no kuriem pirmajā atlases kārtā starptautiska žūrija noteica 50 labākos e-veikalus, īpaši vērtējot tādus kritērijus kā ilgtspēja, pieejamība un lietotāju pieredze. Konkursa iniciatori ir uzņēmumi Printful un Omniva, un tā mērķis ir izcelt un godināt labākos Latvijas interneta veikalus, kam izdevies pārliecinoši uzmirdzēt savā sfērā, atspoguļot labo praksi un iedvesmot arī citus sākt pārdošanu digitālajā vidē.

Apbalvošanas ceremonijā e-veikali saņems zelta, sudraba un bronzas apbalvojumus vienpadsmit kategorijās, kā arī tiks noteikts labākais starp visiem e-veikaliem – Grand Prix ieguvējs –, kurš saņems īpašu balvu – stikla kausu, ko izgatavojis latviešu stikla mākslinieks un dizainers Artis Nīmanis. Savukārt, "Delfi" simpātiju balvas ieguvējs saņems mākslinieka Gata Erdmaņa radīto balvu "Delfi Izcilības sfēra" un 5000 eiro reklāmas kampaņai "Delfi" medijos.

E-komercijas gada balvas pretendentus vērtē starptautiska pieredzējušu nozares profesionāļu žūrija: Samanta Stripkāne, Printful klientu stratēģiskā konsultante, Māris Kuļikovskis, Omniva Pārdošanas daļas vadītājs, Arnis Jēkabsons, Element Digital vadītājs, Alan Paster, Ebay Komerciālās attīstības vadītājs globālajos jaunajos tirgos, Elīna Šiškeviča, TestDevLab Pieejamības testēšanas nodaļas vadītāja, Vladislavs Mironovs, Citadele banka valdes loceklis stratēģijas realizācijas, digitālās un biznesa attīstības jautājumos, Kārlis Blumentāls, Mozello vadītājs, Dmitrijs Ņikitins, Httpool "Meta" vecākais klientu risinājumu speciālists, Jurijs Ivanovs, Joom līdzdibinātājs, Gustavs Gotauts, Ecomhub dibinātājs, Ilze Saulīte, LMT Privātpersonu apkalpošanas dienesta direktore.

Par konkursu "Ekomercijas zvaigzne"

Konkurss "E-komercijas zvaigzne" pirmo reizi norisinjs 2021. gad, un t mris ir izcelt labkos e-komercijas uzņēmumus Latvij dažāds kategorijs, vrtjot trs galvenos kritrijus: e-veikala lietojambu, dizainu un inovcijas. Konkursa iniciatori un stratēģiskie partneri ir uzņēmumi Printful un Omniva; sadarbbas partneri: Joom, Citadele, Rimi, LMT, Httpool, Mozello, Gemius, TestDevLab, Riga Comm, Mness Aptieka, Element Digital, Fantadroms; informatvie partneri: "Delfi", TV3 grupa, Ir Nauda, Kursors.lv, EHR. Skka informcija www.ekomercijaszvaigzne.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!