Paulam Timrotam šoreiz ir stāsts par, iespējams, vienu no Latvijā skaistākajiem amerikāņu auto – 1970. gada "Cadillac DeVille".

Iespaidīgā spēkrata saimniekam Andrejam Pauperam ir pieci ASV automobiļi. Pie sava sapņu auto, 50 gadus vecā "Cadillac DeVille" kabrioleta Andrejs ticis pirms gada, lai gan viņam vienmēr interesējis viss, kas "ēd" benzīnu – jo vairāk, jo labāk. Krāšņajam auto ir 7,7 litru motors ar 380 zirgspēkiem. Šāds auto ir īsti piemērots Andreja 2,03 metru garajam augumam un patiks visiem, kuri baidās no slēgtām telpām.

Andrejam "Cadillac" ir brīvdienu auto, ar ko izbaudīt braucienu, jo tas garantē pozitīvas emocijas gan pašam, gan apkārtējiem satiksmes dalībniekiem un gājējiem. Arī Pauls Timrots atzīst, ka pie šāda auto stūres jāsēž ar smaidu un akseleratoru neprasās uzspiest. Savukārt atverot motora pārsegu, sajūta ir kā multfilmā par Flinstsoniem, jo viss ir liels un robusts.

Kāpēc Andrejs savu auto neslēdz ciet, bet līdzi vadā divus ugunsdzēšamos aparātus, tiek noskaidrots šajā raidījuma sērijā.

Raidījumu "Ātruma cilts" piedāvā portāls "Delfi" sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!