Foto: Publicitātes foto
Pirms nepilna gada klajā nāca šobrīd bērnu un vecāku tik ļoti iemīļotā, lācēna Ričija Rū interaktīvā grāmatiņa "Ričijs Rū rīko koncertu". Nu tas saņēmis "Zelta disku".

Vienlaicīgi tika izdots arī 11 jaunu Laura Reinika un viņa vecmāmiņas Veronikas Reinikas dziesmu albums. Apkopojot albuma realizācijas rezultātus, "Izdevniecība MicRec" portālam "Delfi" pavēstīja, ka dziesmu albums ir viens no ļoti retajiem, kurš pēdējo gadu laikā ir kvalificējies Latvijas mūzikas industrijas organizāciju noteiktajam "Zelta diska" statusam, pārsniedzot 5000 pārdoto eksemplāru skaitu.

Notikumam par godu "MicRec" birojā notika "Zelta diska" svinīgā pasniegšana, kurā piedalījās dziesmu autors un izpildītājs Lauris Reiniks, visa projekta idejas autore un iedvesmotāja Rūta Reinika-Preisa, kā arī izdevniecības vadītājs Guntars Račs.

"Lielākā balva jebkuram mūziķim ir tā, ka viņa radītās dziesmas aiziet tautās un cilvēki tās sāk izpildīt paši. Ir milzīgs un patiess prieks, ka ģimenēs, bērnu dārzos un skolās bērni Ričija Rū dziesmas dzied ar prieku un lūdz skolotājiem tās iemācīt. Liels paldies visiem klausītājiem Latvijā un arī ārpus tās. Šis "Zelta disks" ir mūsu visu balva un prieks," par panākumiem saka Lauris Reiniks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!