Foto: Krists Luhaers

Sestdien, 6. augustā, varavīksnes pavadīts notika grupas "Prāta vētra" koncerts Daugavpils stadionā "Lokomotīve". Šī bija jau otrā reize, kad grupa viesojas Daugavpilī koncertturnejas ietvaros. Kā vēsta grupas pārstāvji, koncerts pulcējis teju 10 000 apmeklētāju.

"Šķiet, ka mēs visi bijām tik ļoti sagatavojušies lietavām koncerta laikā, kādas piedzīvojām 2018. gadā, ka atvieglojums par to, ka lietus vietā saņemam varavīksni, bija jūtams gaisā," saka "Prāta vētras" dalībnieki.

"Prieks, ka Daugavpils iedzīvotāji un pilsētas viesi bija brīvi un sirsnīgi jau kopš pirmās koncerta dziesmas. Paldies visiem par gaismiņu ezeriņu, kurš stadionā izskatījās vēl iespaidīgāk kā citur," pateicas mūziķi.

Foto: Krists Luhaers

Īpaši saviļņojošs mirklis koncertā bija, kad skatītāji lūdza atkārtot dziesmu "Mana dziesma" jeb "Моя пісня", kas veltīta Ukrainas karā cietušajiem. Kā norāda "Prāta vētras" menedžments, uz koncertu Daugavpilī bija ieradušies aptuveni 200 ukraiņu.

Jau pēc nedēļas, 13. augustā grupa dodas uz Kurzemi, kur turnejas "Gads bez kalendāra" koncerts notiks Ventspilī, Reņķa dārzā. Tā kā koncerts notiks Parkā Ventspils centrā, koncerta organizatori aicina apmeklētājus izvēlēties dabai draudzīgākus pārvietošanās līdzekļus. Pie koncerta teritorijas būs pieejama apsargāta novietne, kur atstāt velosipēdus, elektriskos skūterus vai citus dabai draudzīgus pārvietošanās līdzekļus.

"Prāta Vētras" koncerttūres "Gads bez kalendāra" aizkulisēm var sekot līdzi grupas sociālajos tīklos "Facebook", "Instagram" un mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!