Foto: LETA

"Baltic International Bank" valdes priekšsēdētājs Viktors Bolbats, pēc četriem amatā nostrādātiem gadiem, turpinās darbu citā Eiropas finanšu iestādē ārpus Latvijas, "Delfi Bizness" informēja bankā.

Bankas valde turpinās darboties trīs valdes locekļu sastāvā.

"Pēdējie pieci gadi bijuši izaicinājumu pilni, jo notikušas ievērojamas pārmaiņas finanšu sektorā, kas bija jāveic, lai nodrošinātu turpmāko izaugsmi, kā arī piesaistītu jaunus investorus," saka Bolbats.

Darbu "Baltic International Bank" valdē turpinās Anda Saukāne, kura bankā strādā kopš 2012. gada, sākotnēji veicot nodokļu politikas padomnieces pienākumus. Tāpat darbu turpinās valdes loceklis Bogdans Andruščenko, kurš uzsāka karjeru "Baltic International Bank" 2002. gadā, pildot finanšu analītiķa pienākumus. Bankā darbu turpina arī Māris Liguts, kurš valdes locekļa amatu uzsāka šā gada martā. Iepriekš Liguts ir strādājis ZAB "Deloitte Legal", kur bija valdes loceklis un zvērināts advokāts, specializējies juridiskajās konsultācijās, kas saistītas ar banku un finanšu tiesībām, komerctiesībām, lietu tiesībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!