Foto: DELFI
Vistas salātu receptes ir kā šokolādes kastīte. Tu nekad nezini, kas tieši sanāks un kāda būs garša! Skaidrs ir viens, ka ikvienam garšo vistas salāti, tikai jautājums ir par sastāvdaļu sarakstu – sīpoliem tur jābūt? Rieksti ir jāizlaiž vai tomēr obligāti jāiekļauj? Kā ar majonēzi? Pateicoties neskaitāmajām vistas salātu variācijām, necentīsimies apgalvot, ka šī recepte ir labākā vai izcilākā. Tas ir subjektīvs jautājums – kā tad īsti ir jāgaršo vistas salātiem. Tomēr piedāvājam recepti, kura mums garšo! Turklāt – šīs receptes lielākais plus ir tas, ka vari izmantot norādes un sastāvdaļas kā pamatu savai unikālajai receptei.
20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas fileja lapu salāti ķirštomāti sniega bumbas ar tomātiem un baziliku "Santa Maria" Fahitas garšvielu maisījums garšvielu maisījums vistas gaļas panēšanai pesto mērce balzamiko mērce

Sagatavošana

1

Bļodiņā sajauc divas garšvielas – "Santa Maria" Fajita garšvielu maisījumu un garšvielu maisījumu vistas gaļas panēšanai.

2

Vistas fileju sagriež plānās, pagarās strēmelītēs un apviļā garšvielu maisījumā.

3

Liek cepties uz iepriekš sakarsētas pannas. Kad vista nedaudz pacepusies, pievieno mazos kubiņos sagrieztu papriku, kas apbērta ar Fajitas garšvielu maisījumu.

4

Uz paliela šķīvja kārto lapu salātus, kam pāri ber uz pusēm pārgrieztus ķiršu tomātiņus un sniega bumbas ar tomātiem un baziliku, kas sagrieztas četrās daļās. Tam visam pāri pārlej pesto mērci un mazliet balzamiko mērci.

5

Kā centrālo elementu virs salātiem kārto tikko apcepto vistiņu ar papriku.

Garda maltīte gatava!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!