Foto: Publicitātes foto

Svētdienas vakarā, 29. janvārī, Lietuvas pilsētā Kauņā policija apturējusi divus kopā braukušus BMW automobiļus, kas izskatījās tā, it kā būtu izbraukuši no autokapsētas. Abiem autovadītājiem policija izrakstīja administratīvo protokolu.

Kā medijus informējusi Lietuvas policija, patrulējošo policistu uzmanību šie divi BMW visupirms pievērsuši uzmanību ar to, ka tumsā braukuši bez gaismām. Tomēr tam tūlīt bijis manāms acīmredzams izskaidrojums – šie BMW bijuši tik bēdīgā stāvoklī, ka tiem pat nav visu lukturu.

Arī neesošie lukturi būtu vēl mazākā bēda, jo abi BMW bija viscaur apdauzīti, bez buferiem un izjauktu salonu. Kā redzams policijas publicētajās fotogrāfijās, no BMW salona ir izņemti visi apdares paneļi – atstātas tikai vadības sviras un atsevišķi elementi pie nesošajiem elementiem piestiprināti ar plastmasas savilcējiem. Turklāt vienam no BMW aizmugurējo pasažieru sēdvietā bijis pamatīgs caurums grīdā.

Policija gan neprecizē no vai uz kurieni BMW devušies, bet vizuāli tie atgādina "ziemsišus" (winter beater), ar ko tiek drifēts un avarēts pa nomaļākiem ceļiem, vai arī braukts uz ledus bļitkot komfortablos apstākļos pa grīdā izgriezto caurumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!