Foto: Publicitātes foto

Ierobežotas sērijas "Rolls-Royce" modeļa pasaules mēroga prezentācija starptautiskajiem medijiem sarīkota Latvijā – par tik ekskluzīvu notikumu būtu priecīga jebkura valsts vai jebkurš automobiļu izstādes rīkotājs, tomēr notika tā, ka kalns atnāca pie Muhameda. Par godu "Dzintara ceļam" Baltijas jūras piekrastē, Kaltenē, mēneša sākumā prezentēja tikai 12 vienībās saražoto "Rolls-Royce Ghost Amber Roads", turklāt pats šī auto dizainers šo spēkratu dzīvajā pirmo reizi ieraudzīja nevis rūpnīcā Gudvudā, bet prezentācijā Latvijā.

Latvijā "Rolls-Royce" ar unikālo prezentācijas pasākumu viesojās gandrīz nedēļu, kopumā uz pasākumu atvedot vairāk nekā 30 žurnālistu no dažādām pasaules valstīm, sākot ar Šveici un beidzot ar Azerbaidžānu. Ielūgtie ārvalstu žurnālisti tika iepazīstināti ne tikai ar jauno automobili, bet arī Vecrīgu, Baltijas jūras piekrasti, izsmalcinātu kulināriju no tikai Latvijā iegūtām izejvielām, kā arī, protams, dzintaru un tā apstrādes meistarību.

Dzintars tiek dēvēts par ziemeļu zeltu. Un mūsdienu Latvija ir daļa no dzintara tirdzniecības ceļa, kas Baltijas jūras piekrasti savienoja ar Romas impērijas ceļu mūsdienu Itālijā. Par godu šim gadu tūkstošus senajam tirdzniecības ceļam britu luksusa automobiļu ražotājs "Rolls-Royce" uz jau pazīstamā "Ghost" modeļa bāzes radījis ekskluzīvu modifikāciju "Amber Roads", kas izgatavota 12 vienību ierobežotā sērijā un klientiem tiks piedāvāta Eiropā. Jau standarta "Rolls-Royce Ghost" cena viegli sasniedz pusmiljonu eiro, tādēļ šis ekskluzīvais automobilis, kā cenu ražotājs gan neatklāja, noteikti maksā vēl vairāk.

Ekskluzīvā prezentācija ekspremjera vasaras mājā

Interesanti, ka "Rolls-Royce" bija parūpējies par tiešām šim zīmolam atbilstošu ekskluzīvu vietu – ekspremjera Māra Gaiļa vasaras māju "Lieldienu Sala", ko viņa sieva

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!