Foto: Publicitātes foto

Latvijas drifta zvaigznes Kristaps Blušs pēc 10 gadu pārtraukuma atgriežas autošosejas sacensībās un jau sestdien Biķernieku trasē "DeWALT Grand Prix" sacensību ietvaros piedalīsies populārajās "BMW 325" kausa sacensībās.

""BMW 325 Cup" ir viss, ko autošoseja piedāvā – precizitāte, cīņa trasē un koncentrēšanās no starta brīža līdz finiša karogam. Jau vairākus gadus domāju par startu šeit un beidzot tas ir realizējies. Nekādus mērķus uz sacensībām neesmu izvirzījis – gribu baudīt pasākumu un domāju, ka arī skatītājiem būs ļoti baudāmi un aizraujoši sacensību braucieni visas dienas garumā," komentē Blušs.

Kristaps Blušs ir tituliem bagāts sportists – zelta medaļa "FIA Motorsport Games" drifta disciplīnā 2022. gadā, "Formula Drift" sacensību posma uzvarētājs, Austrumeiropas drifta čempions. Kā arī Kristapam joprojām pieder drifta ātruma rekords – 2017. gadā autošosejas sacensību "Riga Summer Race" šova ietvaros Blušs uzstādīja ātruma rekordu, Ozola līkuma ieejā sasniedzot 204 km/h.

Blušs autošosejas sacensībās startēs ar Matīsa Mežaka automobili, sacensībām jau pieteikušies 34 dalībnieki. "BMW 325 Cup" klasē pirmais sacensību starts paredzēts sestdien, pulksten 12.15, bet otrais brauciens paredzēts pulksten 17.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!