Sākusies vasara un arī ražīgais kāzu laiks. Gluži piemērots brīdis, lai atcerētos un arī citiem lasītājiem pastāstītu vai pat parādītu, kāds bija tavs īpašais, neaizmirstamais bildinājums.

Aicinām iesūtīt stāstus, kas vēstīti kā no līgavu, tā arī no līgavaiņa redzespunkta. Nav svarīgi, vai bildinājums saņemts pirms piecām dienām vai pirms desmit gadiem, ja vien atminies, kā tas bija, mudinām tevi dalīties.

Reportāžu – stāstu, un, ja saglabājies arī kāds foto vai video – sūti, izmantojot zemāk skatāmo reportāžu pievienošanas pogu vai arī uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv.

Spožāko reportāžu autori saņems "Delfi Aculiecinieks" mēneša balvu – dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā, kā arī "Delfi" žurnāls "Viņa", sazinoties ar to autoriem, sagatavos plašākas publikācijas.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni - 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!