Foto: DELFI Aculiecinieks
Lai gan kopš Ziemassvētkiem pagājuši jau divi mēneši, Daugavpilī joprojām cēli stāv svētku rota, kas Valentīndienas noskaņās tikusi izrotāta ar sirsniņām, ziņo "Delfi" aculiecinieks Juris.

"Daugavpilī Ziemassvētku egle pārtapusi par Valentīndienas egli. Interesanti, vai tā pārtaps arī par Sieviešu dienas egli?" vaicā bildes autors.

Daugavpils domes pārstāve Līga Korsaka portālam "Delfi" apstiprina, ka egle ir saglabājusies no Ziemassvētkiem. "Tā ir cirstā egle, bet vēl labi izskatās, tāpēc mākslinieki nolēma to dekorēt vēl uz Valentīndienu," skaidro Korsaka.

Viņa arī atgādina, ka pagājušajos Ziemassvētkos Daugavpilī bija devīze "Sirsnīgi Ziemassvētki", tāpēc visur kā dekors bija arī sirsniņas.

"Sirsniņas arī tagad visai mīļi izskatās," piebilst Daugavpils domes pārstāve.

Tiesa, uz jautājumu, vai egle būs dekorēta arī 8. martā, Korsaka norāda, ka uz to ir grūti atbildēt. "Gribētos, bet viss būs atkarīgs no egles ārējā izskata," uzsver Korsaka.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!