Trešdienas, 17.augusta vakarā vilciens Rīga - Valmiera pasažierus pēc noteiktā grafika stacijās nenogādāja.

Plkst. 21.35 vispirms atskanēja gara un nepārtraukta vilciena signāla taures skaņa, un vilciens sāka bremzēt. Ņemot vērā, ka tuvojās Garkalnes stacija, sākumā tam neviens īpašu uzmanību nepievērsa. Bet vagonu durvis neatvērās, kā arī aiz loga bija redzams tikai un vienīgi mežs.

Pasažierus par notiekošo neviens neinformēja, tomēr baumas, kā pierasts, sāka klīst. Pēc ilgāka laika konduktore paziņoja, ka tehnisku iemeslu dēļ vilciens kādu laiku stāvēs, piebilstot, ka notriekts cilvēks. Stundas laikā nekas nemainījās, nebija ieradusies nedz policija, nedz citi dienesti. Tiem, kuri vēlējās izkāpt, tika dota atļauja. Izkāpšana notika pa "mašīnista durvīm". Tālāk mērojams apmēram vienu kilometru garš naksnīgs ceļa posms pa sliežu ceļu līdz Garkalnes stacijai. Daži desmiti cilvēku izvēlējās negaidīt, kamēr vilciens atsāks kustību, bet bija sazvanījuši kādu, kurš atbrauktu pretī. Paldies izpalīdzīgajiem šoferīšiem, kuri paņēma arī ceļabiedrus!

Lasiet vēl -
Pie Garkalnes vilciens notriec cilvēku

Šo reportāžu ir iesūtījis reģistrēts 'DELFI Aculiecinieka' autors, kurš par katru publikāciju saņem noteiktu skaitu DELFI dālderus.  Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!