Foto: DELFI Aculiecinieks
Portāla "Delfi" lasītāja Ilze 24. decembra pēcpusdienā iemūžinājusi automašīnas "Opel Astra Caravan" veiksmīgu "noparkošanos" pie tilta pār Aviekstes upi.

"Pēc vietas apskates un riepu nospiedumiem, secināju, ka braucēji kaut kādu nezināmu iemeslu dēļ nespēja iekļauties ceļa platumā," portālam "Delfi" raksta Ilze. "Izejot no viena līkuma nepagrieza stūri pietiekoši, nobraucot no asfalta jau grāvja zālājā, tad attapušies un rāvuši stūri pa labi, bet šoreiz par daudz. Un auto aizbrauca par daudz uz labo pusi."

Ilze spriež, ka braucējiem ir ļoti paveicies. "Labi, ka šogad uzstādīta metāla aizsargmala, jo ar kreiso riteni auto bija braucis vismaz kādus septiņus metrus. Otrs ritenis bija jau pie grāvja malas. Ceļa zīmes pa gaisu, nevajadzīgās detaļas no mašīnas arī aizlidojušas. Auto traucās ūdens virzienā, bet, tavu laimi, patrāpījās ceļā gājēju trepītes, un nu varēja mierīgi noparkoties, jo arī tās bija jaunas, un spēkratu apstādināja."

"Auto inspektors vien noteica, ka dzērājiem ļoti paveicās. Es teiktu, ka Ziemassvētku eņģelis stāvēja klāt. Par cietušajiem nezinu, bet domāju, ka ar zilumiem un izbīli varēja pietikt," raksta Ilze.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!