Foto: DELFI Aculiecinieks
Portāla "Delfi" redakcija teju ikdienu saņem Rīgā iemūžinātu bedru fotoattēlus. Starp bedrainākajām ir, piemēram, Ineša iela Juglā un Spulgas iela Ziepniekkalnā, liecina Normunda un Jāņa sūtītie foto.

Normunds raksta, ka bedres bildējis tā, lai tās sniegtu atšķirīgu, mākslinieciskāku skatījumu uz tām. "Varu piebilst, ka pa to ielu (Ineša iela) uz mūzikas skolu pēcpusdienā iet arī daži vājredzīgi vai neredzīgi muzikāli bērni," teic Normunds. "Kā tur kājas neizlauž cilvēki un kā uz Juglas vidusskolu tiek bērni un vecāki, es tiešām neņemos teikt. Izdzīvo stiprākais. Kā mūsdienās saka, bezceRīga."

Savukārt Jānis iemūžinājis Spulgas ielu Ziepniekkalnā. "Ušakova iela, viena no galvenajām Ziepniekkalnā. Tā ved uz Ziepniekkalna poliklīniku un 95. vidusskolu un peldbaseinu. Gadu gadiem ir drausmīgā stāvoklī."

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!