Trešdienas, 2. augusta, pēcpusdienā pie tirdzniecības centra "Mols" pazemes stāvvietas kādam bērnam uzkritusi metāla barjera, ziņo "Twitter" lietotājs Dmitrijs.

Dmitrijs, atbildot uz citu mikroblogošanas vietnes lietotāju jautājumiem, norāda, ka pagaidām nav zināms, cik nopietna ir iegūtā trauma. Bērns esot nogādāts slimnīcā rentgena veikšanai.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD) portālam "Delfi" ziņo, ka izsaukums uz notikuma vietu Krasta ielā, Rīgā saņemts pulksten 13.50.

Mediķi negadījuma vietā izmeklēja vienu cietušo personu, kura ar salīdzinoši vieglu traumu nogādāta ārstniecības iestādē.

Tirdzniecības centrs "Mols" izsaka nožēlu par notikušo, patlaban tiekot apzināta situācija, kā arī gaidīti videokameru ieraksti, lai detalizēti izprastu negadījuma apstākļus.

T/c "Mols" arī apņēmies atbalstīt cietušo bērnu un ģimeni, un aicina vecākus sazināties ar tirdzniecības centru pa tālruni 29190475.

Uzņēmums arī veiks ārkārtas papildu autostāvvietas apsekošanu, lai pārliecinātos par pārējo barjeru drošību un novērstu jebkādu iespēju, ka līdzīgi gadījumi atkārtosies turpmāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!