Aizvadītajās dienās divi pārgalvīgi velosipēdisti piefiksēti Berģos uz Vidzemes šosejas, kur, kā ziņo Aleksandrs, automašīnu braukšanas ātrums var sasniegt 70 un vairāk kilometrus stundā.

"Šajā šosejas daļā automašīnu ātrums sasniedz 70 kilometrus stundā, bet daudzi brauc pat ātrāk," zina stāstīt aculiecinieks. "Piepeši mums priekšā parādījās divas figūras, kuras mēs noteikti tur negaidījām, jo blakus ir veloceliņš. Pilnībā attīrīts no sniega un ledus."

Pēc redzētā Aleksandram radušies virkne jautājumu. Piemēram, kāpēc velosipēdistiem jārīkojas ekstrēmi? "Ja jau sevis nav žēl, tad padomājiet, kā tālāk būs jādzīvo cilvēkiem, kurus vainos, ja notiks nelaime," pauž aculiecinieks. Tāpat viņam radušās šaubas, vai attaisnojies tērēt milzu līdzekļus veloceliņu izbūvei, ja reiz tie paredzētajam mērķim netiek izmantoti.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!