Aculiecinieks Guntis iesūtījis ierakstu no sava videoreģistratora, kurā iemūžinājis kāda "Mercedes-Benz" autovadītāja nekaunību Kalnciema ielā, Rīgā, apbraucot visus pa pretējo joslu un aizbraucot pa luksofora aizliedzošo signālu.

Kā redzams video, Kalnciema ielas krustojumā ar Melnsila ielu luksoforā iededzies sarkanais signāls – automobiļi abās joslās sāk apstāties pirms krustojuma. Tomēr kāds balta "Mercedes" vadītājs nav bijis mierā ar viņa "pārvietošanās brīvības" ierobežojumu, tādēļ, šķērsojot dubulto nepārtraukto līniju, iebraucis pretējā braukšanas joslā un apbraucis visus pie luksofora stāvošos automobiļus.

Piebraucis visiem priekšā, "Mercedes-Benz" autovadītājs pārliecinājās, ka pa Melnsila ielu neviens netuvojas un krustojumu pārbrauca pie sarkanās gaismas.

Sūtiet savas reportāžas un par mēneša labāko reportāžu saņemiet balvu – dāvanu karti no "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām e-pastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!