Kāds "Delfi" lasītājs bijis liecinieks tam, kā likumsargi Purvciemā izlauž restes un iekļūst nelegālā alkohola tirdzniecības vietā, jeb tā saucamajā "točkā".

"Purvciema ielā 48 ir "točka" uz kuru dodas nesaprotamas personas, bet iznāk ārā jau ar pudelēm, kurās ir nesaprotams šķidrums. Bieži šīs pudeles tur pat pie nama tiek arī iztukšots. Dēļ šī kontingenta, tur ir pat bail iet garām," norāda lasītājs.

Kā portālam "Delfi" pastāstīja Valsts policijā, likumsargi jau vairākkārt saņēmuši informāciju, ka tirdzniecības vietā Purvciema ielā 57 tiek tirgots nelegāls alkohols, un policija vairākas reizes veikusi šajā vietā pārbaudes.

Otrdien, 31. maijā, Valsts policijas RĪgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas darbinieki kopā ar kolēģiem no Speciālo uzdevumu bataljona kārtējo reizi devušies uz tirdzniecības vietu, kur veikuši kratīšanu. Likumsargi kratīšanā atraduši un izņēmuši 15 litrus nelegāla alkohola, kā arī pret 1960. gadā dzimušu vīrieti sākuši kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 221.1 panta 1. daļas - par nelegāli izgatavotu alkoholisko dzērienu realizāciju.

Likumā par to paredzētais sods ir brīvības atņemšana uz laiku līdz vienam gadam, īslaicīgu brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai ar naudas sods.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!