Pirmdien no rīta Rīgas centrā pie Stacijas laukuma 18. maršruta trolejbuss neveiksmīgi apstājās pie krustojuma, tādējādi nobloķējot vienu no noslogotākajām gājēju pārejām galvaspilsētā, liecina fotogrāfa Edija Pālena uzņemts video.

Kā redzams video, gājēji bija spiesti drūzmēties uz ielas braucamās daļas un daži veiklākie kāpa pār ielas malas barjerām.

Uzņēmumā "Rīgas satiksme" (RS) norāda, ka konkrētajam transportlīdzeklim nav bijuši tehniski bojājumi, kā arī tas nav ticis iesaistīts ceļu satiksmes negadījumā. Visticamāk, apstāšanās iemesls bijis sastrēgums, neveiksmīgi uzsākta kustība, sacīja RS pārstāve Baiba Bartaševiča-Feldmane.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!