Avārijas situāciju remontdarbu vietā Mūkusalas aplī novērojis "Delfi" lasītājs Aleksejs. Lai arī zīmes uz apļa liecina, ka tas turpinās pa divām joslām taisni un vienu pa labi, tomēr realitātē sašaurinājums ir tik ievērojams, ka ar grūtībām var izbraukt viens auto. Rīgas domes Satiksmes departamentā kritiku gan noraida.

"Ja vadās pēc zīmēm, tad divas joslas iet pa apli, bet viena pa labi. Taču iebraucot apļa atlikušajā daļā, tur ne vien kravas auto, bet pat divas vieglās mašīnas neietilpst. Spriežot pēc salauztās barjeras, pāris auto tur jau mēģinājuši izbraukt," novērojumos dalās Aleksejs.

Aculiecinieka ieskatā, pašreizējā situācija rada risku kā autobraucējiem, tā arī strādniekiem. Auto viegli var pārlidot uz to pusi, kur notiek remontdarbi, teic lasītājs.

Rīgas domes Satiksmes departamentā portālam "rus.delfi.lv" norādīja, ka braucamās daļas platums apļa posmā cauri Bieķengrāvim ir 5,5 metri. Ar to ir pietiekami, lai blakus varētu braukt divi transportlīdzekļi. "Lai paaugstinātu drošību remontdarbu zonā, ir noteikts braukšanas ātruma ierobežojums līdz 30 kilometriem stundā, sacīja departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!