Foto: Shutterstock
Turpinot sadarbību ar starptautiskā raidījuma "Gaidi mani" ("Ždi meņa") pārstāvi Latvijā – jelgavnieku Mārtiņu Ziebergu, portāls "Delfi" aicina atsaukties cilvēkus, kuriem varētu būt kas zināms par rakstā nosauktajām personām.

Raidījuma brīvprātīgais darbinieks Mārtiņš palīdz ārvalstniekiem Latvijā meklēt pazudušos radiniekus un draugus. Publicējam sarakstu ar cilvēkiem, kurus cenšas atrast šobrīd. Ja kādam no lasītājiem ir zināms, kur un kā atrodamas nosauktās personas, lūgums zvanīt Ziebergam pa tālruni +37129923833 vai arī sazināties pa e-pastu: martins.ziebergs@inbox.lv.

Ja kādu iemeslu dēļ meklētais negrib tikties ar cilvēku, kurš viņu meklē, arī lūgums paziņot brīvprātīgajam, lai neturpinātu meklēšanu.

Vīra brāli Harlampiju Butuku, kurš agrāk dzīvoja Limbažu rajona Staiceles ciemā, dzimušu 1956. gadā, un viņa ģimeni meklē Natālija.

Tēvu Juriju Likovu, dzimušu 1932. gadā, meklē meita Anna.

Brāli Aleksandru Gavrinu, dzimušu 1994. gadā, meklē māsa Anastasija. "Mēs dzīvojām Rīgā. Mūs izšķīra un vairāk par viņu neko nezinu," raksta Anastasija.

Meklē vectēvu Aļģirdas Baipšys, dzimušu 1936.-1938. gadā, kurš agrāk varēja dzīvot Liepājas rajona Priekulē.

Draudzeni Jeļenu Oļševsku no Liepājas meklē Irina. "Mēs dzīvojām Čukotskā, Nagornija ciemā. Viņa pārbrauca uz dzīvi Liepājā," raksta draudzene Irina.

Aleksejs meklē bērnības draudzeni Elīnu Smirnovu, dzimušu 1997. gadā, kuru no Baltkrievijas vecāmāte pārveda uz Latviju.

Tēvu Voldemāru Bambānu, dzimušu 1955.-1957. gadā, meklē un cer atrast meita Natālija.

Sergeju Kuzņecovu, dzimušu 1969. gadā, kura dzīvesvieta bija Liepājā, meklē māte Liene Gaida.

Marinu Otvari un Normundu Otvaru, kuri agrāk dzīvoja Madonas rajona Jaunkalsnavā, meklē radiniece Kitija.

Evita Maguļska meklē savus radiniekus. "Es piedzimu Limbažu rajona Lēdurgā. Manu mammu sauca Ļubova Maguļska. Es biju otrais bērns," raksta Evita.

Irinu Pavlovu, dzimušu 1989. gadā, kura var dzīvot Pinķos, meklē radiniece Larisa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!