Foto: DELFI Aculiecinieks

"Vides pakalpojuma grupa" atkritumu vedējs "ielauzis" ceļa segumu Rīgā, netālu no VEF Kultūras pils, ceturtdien novērojis portāla "Delfi" lasītājs Andrejs.

"Clean R" izpilddirektors Valerijs Stankevičs apstiprina, ka "vakar, 23. maijā, ap pulksten 19, Brīvības 214b (pie kluba "Godvil"), mūsu atkritumu izvešanas automašīna, apgriežoties izbraukšanai no teritorijas, ar priekšējo riteni ielūza asfaltā".

Uzņēmumā skaidro, ka auto būtiski bojājumi nav konstatēti.

Par notikušo tika informēta policija.

"Lai gan tika izsaukts "TMB Motors" specializētais kravas auto evakuators, tā palīdzība nebija nepieciešama. Pēc konsultācijas ar "TMB Motors" darbinieku, atkritumu izvešanas auto paša spēkiem izbrauca no bedres," skaidro Stankevičs.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!