Foto: DELFI Aculiecinieks

"Ziemassvētki, tas ir brīnumu laiks. Laiks, kad mazi un lieli gaida kādu pārsteigumu. Daudzi tic brīnumam, bet nekad to nav sajutuši. Šis ir laiks tiem, kas spēj radīt brīnumus. Kaut arī teju katrs no mums var būt brīnumdaris, tikai retais sper soli, lai to radītu otram," raksta "Delfu" lasītāja.

"Lielākoties, mēs esam pārņemti ar sevi, savu ikdienu, pirmssvētku skrējienu, meklējot mazas un lielas dāvanas savējiem... Un tā gadu no gada... Te nu mēs apstājāmies ar manu mazo sešgadīgo meitiņu. Apstājāmies no dienas steigas, apsēdāmies gultā un izrunājām visu par brīnumu laiku. Kopā mēs nolēmām atteikties no lielām dāvanām sev Ziemassvētkos un radīt brīnumu tām sirsniņām, kuras ir pelnījušas sajust šī laika gaišāko pusi.

Mēs atradām iespēju kā piepildīt astoņas "Laimas" Mīlestības un Sirds siltuma mājiņas Eņģelīšu sirsniņas, bet mana mazā Lauriņa, ne mirkli nevilcinoties, pieņēma lēmumu atvērt gadu krāto krājkasīti, lai dalītos ar citiem savās sajūtās. Runa nav par naudu. Runa ir par sajūtām, kas pārņem, kad esi paveicis kaut ko tik lielisku. Un šādi Ziemassvētki ir labākā dāvana gan sev, gan tiem mīļajiem, kam esam spējuši ienest kaut kripatiņu gaismas ikdienas dzīvē. Mīlestību, sirsnību un ticību brīnumam mums katram!"

Portāls "Delfi" aicina dalīties ar savu stāstu – video, fotogrāfiju un/vai raksta formā, kur esi iemūžinājis to, kā pats vai kāds cits cilvēks sagādā pirmssvētku prieku citiem.

Tie, kuriem izdosies iemūžināt aizkustinošos brīžus, cīnīsies par "Delfi Aculiecinieka" balvu - "Galactico" dāvanu karti 30 eiro vērtībā iepirkumiem lielākajos tirdzniecības centros Rīgā - "Origo", "Alfa" un citos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!