Foto: DELFI Aculiecinieks

Otrdienas rītā no lidsabiedrības "Lufthansa" reisa Rīga-Frankfurte lidmašīnas, ar kuru lidoja arī Valsts prezidents Raimonds Vējonis, tika izsēdināta kāda sieviete. Portāla "Delfi" aculiecinieks Raimonds ziņo, ka tracis lidaparātā sācies, jo pasažiere atteicās pārsēsties uz "airBaltic" reisu.

"Lidojums bija overbooked. Viņai galamērķis kopā ar vēl trim pensionāriem bija Barselona. Jau check-in viņai izsniedza "airBaltic" biļeti pa taisno uz Barselonu tajā pašā laikā, kad viņas pirktais lidojums RIX-FRA. Tomēr viņa nekaunīgi ar pārējām kundzēm iekāpa "Lufthansā" un apsēdās," atceras lasītājs.

"Viņa bija dusmīga, stjuartes un kapteini neklausīja. Kliedza "vi nas obmanuļi! Ja nečevo nepodpisala! Net, ja budu letat na etot samaljot"," satraucošos notikumus atceras lasītājs.

"Lidostas darbinieki kliedza virsū, izsauca policiju, bet tad laipni viens pasažieris maigā un skaidrā krievu valodā apskaidroja, ka viņa padara sev situāciju tikai sliktāku un pazaudēs arī "airBaltic" biļeti. Tad nu piecēlās un aizgāja uz "airBaltic"," turpina aculiecinieks.

Konflikts risinājies 25. rindā, bet Vējonis sēdējis priekšējā rindā. Viņa apsargi klāt nenāca un neiejaucās, atceras lasītājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!