Piektdienas, 10. maija, vakarā Rīgā iepirkšanās centros "Galerija Rīga", "Alfa" un "Spice" notikusi evakuācija, portālam "Delfi" ziņo aculiecinieki.

Ap pulksten 19.30 portāls "Delfi" saņēma informāciju, ka tirdzniecības centrā "Galerija Rīga" notikusi evakuācija.

Savukārt ap pulksten 20 vakarā kāds cits portāla "Delfi" aculiecinieks iesūtīja fotogrāfijas un video ar tirdzniecības centrā "Spice" notiekošo evakuāciju.

Ap pulksten 23 portāls "Delfi" novēroja, ka tirdzniecības centra "Spice" ieeju bloķējuši likumsargi. Veikala "Rimi" kasieri, kā arī citu veikalu darbinieki pēc evakuācijas bija devušies uz "Spice Home", lai tur gaidītu informāciju par notiekošo. Neilgi pēc pulksten 23 tirdzniecības centra "Spice Home" skaļrunī izskanēja paziņojums, ka lielveikala "Spice" darbība ir atjaunota. "Iepirkšanās nakts", kā novēroja portāls "Delfi", turpinās.

Īsi pirms pulksten 20 platformā "Facebook" kāds lietotājs dalījās ar video, kurā redzams, ka evakuācija notikusi arī tirdzniecības centrā "Alfa".

Valsts policijā portālam "Delfi" skaidro, ka evakuācijas notiek, jo "saņemta informācija par iespējamiem drošības riskiem". Policija tirdzniecības centros veica ierasto pārbaudi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!