Nepatīkams incidents piektdien, 3. aprīlī, Ozolniekos norisinājies veikalā "Elvi", kur kāds vīrietis nogrūda zemē sirmgalvi, kura pie kasēm neievēroja 2 metru distanci. Kā portālam "Delfi" pastāstīja SIA "Elvi Latvija" pārstāvji – veikalu tīkls vērsīsies Valsts policijā, lai likumsargi izvērtē Ozolniekos notikušo incidentu.

"Delfi" aculiecinieks iesūtījis arī video, kurā redzams incidents. Kā redzams video, sieviete pie kases pārkāpj 2 metru distanci, bet cits pie kases esošais klients viņu par to nogrūž zemē.

Portālam "Delfi" "Elvi Latvija" pārstāvji apstiprina video redzamo incidentu. "Kāds pagaidām neatpazīts vīrietis veikalā Ozolniekos nogrūda zemē klienti, kas neievēroja 2 metru distanci un pietuvojās pārāk tuvu minētajai personai. "Elvi" par šo gadījumu vērsīsies Valsts policijā, lai likumsargi izvērtē vīrieša rīcību," atzīmē uzņēmuma pārstāvji.

""Elvi" veikalā Ozolniekos notikušais incidents ir ļoti nepatīkams starpgadījums, un, lai arī mēs kā uzņēmums nevaram nest atbildību par klientu rīcību, mūsu pienākums ir aicināt policiju izvērtēt notikušo. Lai arī video ir redzams, ka kundze pārkāpj 2 metru distanci, nekādi distancēšanās ierobežojumi nav atcēluši pašus galvenos cilvēcības principus – cieņu pret vecāka gada gājuma cilvēkiem, iejūtību, līdzcietību. Distancēšanās ierobežojumi neļauj pielietot spēka paņēmienus pret līdzcilvēkiem!" uzsver SIA "Elvi Latvija" komercdirektore Laila Vārtukapteine.

Viņa norāda, ka uzņēmums ir sazinājies ar cietušās sirmgalves pārstāvjiem, kundzei nebija nepieciešama medicīniskā palīdzība.

"Pēc mūsu rīcībā esošās informācijas arī patlaban viņa jūtas labi, tomēr uzskatām, ka gadījums ir pietiekoši nopietns, lai uz to vērstu likumsargu uzmanību. Tāpat kā atvainošanos par veikalā notikušo esam sagatavojuši sirmgalvei dāvanu karti, ko kundze varēs izmantot nākamajās iepirkšanās reizēs," tā "Elvi Latvija" komercdirektore.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!