Sestdien, 6. aprīlī, visai neierastu skatu uz autoceļa Tartu-Pērnava iemūžinājusi Jolanta Liepiņa, kura bija aculieciniece lāča pastaigai pa šoseju.

Jolantas uzņemtais video kļuvis teju par interneta sensāciju – ar to dalījušies vairāk nekā divi tūkstoši cilvēku, bet to noskatījušies vairāk nekā 102 tūkstoši interneta lietotāju. Tāpat lāča video pārpublicējuši Igaunijas mediji. Kamēr vieni sociālo tīklu lietotāji atzīst, ka klātienē būtu pamatīgi pārbijušies, citi norāda, ka vismaz video lācis ir ļoti mīlīgs.

"Igaunijā esot vairāk lāču nekā Latvijā. Acīmredzot tie ir arī draudzīgāki un vēlas mazliet vairāk uzmanības," raksta Jolanta.

Sākumā lācis stāvējis uz šosejas (skatīt foto), bet vēlāk veikli pārvietojies uz ceļa malu un iemucis mežā.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!