Foto: DELFI Aculiecinieks

Kāda Rīgas pašvaldības policijas darbinieku ekipāža savu dienesta auto aizvadītās nedēļas sestdienā bija novietojusi invalīdu stāvvietā pie iepirkšanās centra Imantā, liecina portāla "Delfi" lasītājas Annas iesūtītās fotogrāfijas.

"Maigi sakot bezkaunīga stāvēšana!" sašutumu pauda Anna.

Kā portālu "Delfi" informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā, pārbaudot informāciju par invaldīdu stāvietā novietoto policijas auto konstatēts, ka Kurzemes pārvaldes policijas ekipāžas darbinieki 9. aprīlī pēc pulksten 14 Kurzemes prospektā pamanījuši personas ar atvērtiem alkohola iepakojumiem sabiedriskā vietā. Lai pārkāpējus nekavējoties sauktu pie administratīvās atbildības, kārtības sargi novietojuši transportlīdzekli tuvākajā vietā un divām personām izrakstījuši soda kvītis.

Lai arī operatīvais transportlīdzeklis stāvvietā novietots ar iedegtiem gaismas signāliem un tika pildīts darba uzdevums, darbiniekiem izteikts aizrādījums par operatīvā transportlīdzekļa novietošanas vietas izvēli. Situācijā, ja darbinieks transportlīdzekli šādā veidā būtu novietojis ārpus darba pienākumu izpildes, policijas darbinieks, kā jebkurš cits autovadītājs, obligāti tiktu saukts pie likumā paredzētās atbildības, skaidroja Rīgas domē.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!