Foto: DELFI Aculiecinieks
Latvijas Kultūras izaugsmes fonds Edgara Žunda vadībā šovasar aicināja jaunos māksliniekus apgleznot sabiedriskā transporta pieturas," portālam "Delfi" raksta lasītāja Lilija Kalniņa, kura pati personīgi centusies pabūt katrā no pārtapšanu piedzīvojušajām pieturām un iemūžinājusi redzēto.

Lilija zina stāstīt, ka otas un krāsas piešķīrusi Rīgas pašvaldība, taču jaunieši pie pieturu apgleznošanas strādājuši bez maksas. Tāpat lasītāja arī zina stāstīt, ka projektu plānots turpināt arī nākamvasar.

Sociālajā vietnē "Facebook" Latvijas Kultūras izaugsmes fonds Ziņo, ka projekta laikā 2019. gada vasarā plānots apgleznot 30 pieturas pilsētā, sākot no Jāņiem.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti iepirkumiem "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni - 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!