Foto: DELFI Aculiecinieks
Kāds aculiecinieks pamanījis īpašas formas mākoni – ar Latvijas kontūrai līdzīgām aprisēm. Fotoattēlu viņš iesūtījis portālam "Delfi".

Portāla "Delfi" lasītāji arī iepriekš ir dokumentējuši un iesūtījuši attēlus ar mākoņiem, kuru aprises atgādina Latvijas kontūru.

Šovasar, 8. jūlijā, krāšņu mākoni, kas atgādina Latvijas kontūru, piefiksēja Alise Magafurova Saulkrastos, Rūķīšu pludmalē.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Mākoni, kas līdzinās Latvijas kontūrai, 2018. gada 3. septembrī dokumentējusi arī Kristīna Jonova.

Sarmīte Lāce debesīs virs Norvēģijas pamanījusi mākoni putna formā. "Šo mākoņu putnu pamanīju lidojam debesīs virs Norvēģijas," raksta Sarmīte.

Foto: DELFI Aculiecinieks

"Sveicieni! Mans skaistais mākonītis. Nokrāsosim pasauli ar mīlestību," portālam "Delfi" raksta Dace Siliņa, kura iemūžinājusi mākoni sirds formā.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Savukārt Mārīte Pommere Smiltenē pamanīja un nofotografēja mākoņus, ko saules riets iekrāsojis Latvijas karogam līdzīgās krāsās. "Latvijas karogs Smiltenes debesīs!" portālam "Delfi" raksta Mārīte.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Ja arī tev laimējies redzēt un iemūžināt neparastas formas mākoņus, dalies ar vērojumu un sūti foto vai video portālam "Delfi" uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv. Reportāžas publicēsim portālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!