Foto: Edijs Pālens

Daudziem lasītājiem nav nekāds noslēpums (bet varbūt, kāds par to uzzina pirmo reizi), ka jau rīt Somijā un Zviedrijā sāksies Pasaules čempionāts hokejā. Zviedrijas galvaspilsētā Stoholmā notiks B grupas komandu (starp kurām ir arī Latvija) spēļu pirmais posms. Daudzi no mūsu lasītājiem jau devušies ceļā pāri jūrai, lai atbalstītu mūsu izlasi, citi vēl krāmē ceļa somas.

Arī DELFI Aculiecinieks aicina savus lasītājus, kas dodas uz PČ hokejā, dalīties iespaidos, secinājumos, jocīgos un vienkārši interesantos vērojumos, kurus esat fiksējuši ar savu foto, video vai mobilā telefona kameru. Saprotams, ka galvenokārt mūs interesē viss, kas saistīts ar Latvijas valsts izlasi un mūsu fanu aktivitātēm Zviedrijā.

Tikai neaizmirstiet pie jūsu foto vai video materiāla pievienot īsu aprakstu, kas atbildētu uz trijiem galvenajiem jautājumiem – kas?, kur?, kad?.

Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv, izmantojot nereģistrēto autoru satura iesūtīšanas formu vai reģistrējieties un kļūstiet par Aculiecinieka autoru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!