Foto: DELFI Aculiecinieks
Portāla "Delfi" lasītājs Roberts Ikaunieks ir no tiem, kuri ikdienā uz darbu dodas ar velosipēdu. Arī brīvdienās par savu transportlīdzekli viņš izvēlas velosipēdu. Ar to apceļo Latviju ziemā un salā.

"70 kilometri ziemas prieka - 12 grādos. No Rīgas virzienā cauri Piņkiem, Annām, Lapsām, Jaunmārupi," Roberts ziņo portālam "Delfi". Viņš atsūtīja arī fotogrāfijas, kurās fiksēja svētdienas, 18. decembra, ceļojumu.

"Doties ar velosipēdu ceļā nedēļas nogalē ir iespēja tikt prom no pilsētas betona džungļiem. Uz vietām, kur nav mašīnu – pie dabas," portālam "Delfi" stāsta Roberts.

"Zinu, ka ar riteni ziemā pārvietojas tikai nedaudzi. Ziemā nedēļas nogalēs vispār neviens īsti negrib no mājas līst ārā," novērojis Roberts. Ziemas izbraucienos vīrietis dodas jau piekto gadu. Kā siltā, tā arī aukstā laikā. "Nedaudz sals vajadzīgs, lai izdotos tik skaisti foto," atzīst Roberts.

Pastāsti arī tu par savu ziemas ceļojumu. Stāstu, foto un video iesūti uz aculiecinieks@delfi.lv, un portāls "Delfi" reportāžas publicēs sadaļā "Aculiecinieks".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!