Foto: DELFI Aculiecinieks
Portāla "Delfi" lasītāja Lilija Kalniņa dalījusies ar kadriem, kuros iemūžinājusi, kā sestdien, 24. un 25. augustā, Imantā, Anniņmuižas parkā iedzīvotāji pašu spēkiem labiekārtoja teritoriju, radot atpūtas zonu.

Imantas svētki aizvadītajā nedēļas nogalē noritēja jau otro reizi, aicinot iedzīvotājus uz radošām un praktiskām nodarbībām bērniem un pieaugušajiem, tāpat svētku ietvaros noritēja sportiskas aktivitātes.

Anniņmuižas teritorijā sadarbībā ar organizāciju "Zero Waste Brothers" notika teritorijas apzaļumošana un atpūtas zonas izveidošana, kā arī sienas apgleznošanas darbnīca.

Pasākumā piedalījās arī dzīvnieku patversme "Ulubele", tika organizēta suņu parāde, un bija iespēja uzzināt par iespēju iesaistīties dzīvnieku aizsardzības kustībā.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti iepirkumiem "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni - 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!