Foto: DELFI Aculiecinieks
Portāla "Delfi" lasītājs, aerofotogrāfs Mihails Ignats dalījies ar pagājušajā nedēļā (5. oktobrī) uzņemtiem kadriem – kā top Dziesmu svētku estrāde Mežaparkā.

Rīgas domes Īpašuma departamentā portāls "Delfi" uzzināja, ka estrādei tiek montētas metāla kāpņu margas. Īpašuma departamenta pārstāve Baiba Gailīte, tad patlaban norit būvniecības B, B1 kārta. Estrādei top ne tikai margas, bet arī hidroizolācija uz slīpā pārseguma.

"Ārējo metāla kāpņu montāžas darbi ir paveikti 85% apmērā, kā arī 75% apmērā iestrādāta hidroizolācija uz estrādes slīpā pārseguma," sacīja Gailīte.

Šobrīd norit arī estrādes pakāpienu saliekamo dzelzsbetona elementu (tostarp balsta siju) ražošana un montāža. Turpinās estrādes kupola metāla kolonnu piegāde un montāža. Saražoti ir 67% no kopējā kolonnu apjoma, savukārt uzmontētas ir 30 kolonnas jeb 44% no kopējā darbu apjoma.

Estrādē norit arī ārējo elektrotīklu sistēmas izbūves darbi, turpinās teritorijas labiekārtošana. Top apakšslānis ceļam skatītāju laukumā.

Darbi norit pēc grafika, pauž Gailīte.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti iepirkumiem "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni - 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!