Foto: DELFI Aculiecinieks

Atsaucoties aicinājumam padalīties, kā apsveici vai tiki apsveikta 8. martā, saņēmām lasītājas Ilzes stāstu par, viņasprāt, oriģinālāko darbā saņemto dāvanu Sieviešu dienā.

"8. marta rīts darba vietā. Vienā telpā sēžam 10 darbinieki: piecas sievietes un pieci vīrieši. Sievietes nedaudz uzposušās - kā nekā, ir svētku diena. Sieviešu frontē valda tīkams satraukums, turpretī vīrieši ir visai mierīgi.

Pēkšņi durvīs parādās viens vīriešu dzimtas pārstāvis ar maisiņu (dāvanu) rokās. Sievietes sarosās, vīrieši arī... Kolēģis sāk rosīties ap maisiņu un katrai sievietei tiek sagatavots un pasniegts "Pavasara starta komplekts", kurā ietilpst mazais "Rīgas šampanietis" maigi rozā krāsā, graudu batoniņa (ar uzsvaru, ka bez cukura), 20 DEN zeķītes un "Venus" skuveklis.

Šī nepārprotami ir oriģinālākā dāvana, kādu jebkad esmu saņēmusi no kolēģiem, un tagad mēs, kolēģes, varam uzrīkot skūšanās ballīti, lai sagatavotos pavasara sezonai!"

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!