Foto: DELFI Aculiecinieks

"Tāda pie mums ir latviešu valoda," portālam "Delfi" ziņo Agita, kura iemūžinājusi krievu valodas ietekmē rakstītu zīmīti ar "Rīgas namu pārvaldnieks" logotipu kāda Rīgas nama kāpņu telpā.

Zīmītē iedzīvotāji aicināti "neskrūvēt nost logiem rociņas koplietošanas telpās, jo telpās būs kādreiz jāveic arī veidināšana". Tā kā lapas augšdaļā nodrukāts "Rīgas namu pārvaldnieks" logo, lasītājai radies jautājums, kā gan iespējams, ka uzņēmuma darbinieki nezina latviešu valodu.

RNP portālam "Delfi" norāda, ka nav zīmītes autors. "Visiem RNP paziņojumiem ir speciāla forma, kurā tiek norādīta arī kontaktinformācija, kur cilvēkiem jāvēršas jautājumu gadījumā. Tāpat ikviens paziņojums tiek iereģistrēts, bet šāda paziņojuma reģistrā nav," sacīja RNP pārstāvis Krists Leiškalns. Viņš arī piebilda, ka konkrētajā zīmītē izmantotais RNP logo, visticamāk, ir pārkopēts, par ko liecina logotipa neprecizitāte.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!