5. martā "Delfi" lasītājs Jānis piedzīvoja bīstamu situāciju, kad pretimbraucošā "Opel" vadītājs, nepārliecinoties par drošību, nolēma apdzīt fūri.

"Dobeles novadā satiksme ir šķietami nedaudz straujāka nekā Latvijā vidēji. Tomēr ir cilvēki, kam nospļauties par savu veselību un, iespējams, arī dzīvību, jo rodas tik ārkārtīgi spiedoša vajadzība apdzīt kravas auto, ka neatliek laika pārliecināties, vai aiz līkuma pretim nenāk auto," raksta Jānis, kuram nācās strauji bremzēt, lai pretimbraucošais "līdzi nepaķer mani, kurš neko nav pārkāpis."

"Vadītājam laikam šķita, ka, ja vadās pēc ceļu satiksmes noteikumiem, tad pamirkšķinot ar tālajām gaismām pretīmbraucošajam ir jābrauc grāvī, lai dotu ceļu kamikadzei," šķendējas šoferis. "Pēc tam ar asarām apbērēsim savus tuviniekus, jo lieku reizi nebūsim pateikuši: "Sāc vienreiz braukt kā normāls cilvēks! Kur tu skrien? Citu apdzīšana ir tava vienīgā uzvara? Kad šis ārprāts uz ceļa beigsies?"," viņš piebilst.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!