Otrdien, 26. februārī, Mellužos pie jūras krasta dega viena no tikai Jūrmalai raksturīgajām koka celtnēm, portālam "Delfi" ziņo Valdis Pāvuls.

Jūrmalnieku vidū nams pazīstams kā "Saules brāļu" māja. Valdis pārliecināts, ka notikusi ļaunprātīga dedzināšana, jo koka apbūvei liesmas bija redzamas vairākās vietās. "Zeme bija pārdošanā. Iespējams, dedzināšana veikta, lai pēc tam būtu vieglāk īpašumu apbūvēt," pieļauj Valdis.

Turpretim Jūrmalas pašvaldībā informē, ka otrdien degušais privātīpašums Magoņu ielā 1 ir fona apbūves ēka un tā nav iekļauta kultūras pieminekļu sarakstā.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) portālam "Delfi" ziņo, ka otrdien, 26. februārī, pulksten 14.30 saņemts izsaukums uz Kāpu ielu Jūrmalā. Tur dega vienstāvu neapsaimniekota koka ēka 120 kvadrātmetru platībā.

Ugunsnelaime likvidēta pulksten 17.11.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!