
Ievērojot latviskās tradīcijas, Ziemassvētku galdā ir jābūt deviņiem ēdieniem, no kuriem kādam ir jābūt zivij. Portāla un žurnāla "Pie Galda" piedāvātajās receptēs atradīsiet ēdienus dažādām gaumēm. Vēl ir pietiekami laika, lai paspētu sastādīt savu svētku ēdienkarti un svētkos iepriecinātu savus mīļos!
- 1. APP - Article Actions
- 2. Apelsīnu sulā štovēti kāposti
- 3. Cepta pildīta karpa
- 4. Cūkgaļas fileja sēnītēs
- 5. Cūkgaļas fileju cepetis bekona ādā
- 6. Cūkgaļas „šmorestiņš”
- 7. Gaļas terīne svētkiem
- 8. Jēra stilbs ar kartupeļiem
- 9. Klasisks zivs vai gaļas galerts
- 10. Liellopu gaļas sautējums ar kanēli un datelēm
- 11. Svētku karbonādes rudzu rīvmaizē
- 12. Štovēti kāposti ar cūkgaļas ribiņām