Šovasar Latvijas aviokompānija „airBaltic” piedāvās trīs jaunus ceļojumu galamērķus – Ženēvu (Šveice), Turku (Somija) un Kauņu (Lietuva), portālu „Delfi” informē aviokompānijas pārstāvji.

Pasažieriem jaunie „airBaltic” maršruti nodrošinās ērtus tranzīta savienojumus caur Rīgu uz un no vairāk nekā 50 galamērķiem Rietumeiropā, NVS valstīs un Vidusjūras reģionā.

Šogad vasaras sezonā „airBaltic” atklāj septiņus jaunus maršrutus no Rīgas. Papildus trīs jaunajiem galamērķiem, aviokompānija piedāvā reisus uz Trumsi Norvēģijā, Līnšēpingu Zviedrijā, Palangu Lietuvā un Dušanbi Tadžikistānā.

„airBaltic” jaunieceltais komercdirektors Tero Taskila: „Turku un Kauņa nostiprina ‘airBaltic’ maršrutu tīklu Skandināvijā un Baltijas valstīs. Turku ir mūsu piektais galamērķis Somijā, savukārt Kauņa ir jau trešā pilsēta Lietuvā, kuru apkalpo ‘airBaltic’ lidmašīnas. Mūsu mērķis ir piesaistīt ‘airBaltic’ pasažierus, kuri Rīgu izmanto kā tranzīta lidostu, lai nokļūtu tādās pilsētās kā Milāna, Berlīne, Parīze, Venēcija, Minska, Maskava un citās. Mēs arī ļoti priecājamies, ka varam piedāvāt jau otro galamērķi Šveicē. Ženēva piesaista gan darījumu pasažierus, gan arī atpūtniekus. Jaunie galamērķi labi iederas ‘airBaltic’ uzlabotajā tranzītmaršrutu tīklā, turklāt pievilcīgās cenas, viens no augstākajiem punktualitātes rādītājiem Eiropā un labāks serviss lidojuma laikā ir domāti, lai mūsu klienti šovasar justos ļoti labi.”

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!