Aviokompānijas "Austrian" rīkotajā preses konferencē tās pārstāvji nāca klajā ar vairākiem jaunumiem, kas interesanti pasažieriem gan Latvijā, gan citur pasaulē.
Kopš šī gada rudens Rīgā darbojas jaunais "Austrian" Sadarbības partnera birojs, kas tapis kopīgi ar tūrisma firmu "Air Tour". Sadarbības partnera koncepcija pieder"Austrian Airlines" grupai, un tas ir veids, kā aviosabiedrība var padarīt savus pakalpojumus pieejamākus klientiem, uzlabot servisu, kā arī palielināt klientu skaitu un pārdošanas apjomus.

Potenciālajiem pasažieriem tas savukārt nozīmē izdevīgākus noteikumus, ērtāku komunikāciju, jo birojs atrodas Rīgas centrā un pilnveidotu servisu. Lietuvā "Austrian" Sadarbības partnera koncepts jau ir sevi veiksmīgi pierādījis – tur desmit gadu garumā darbojās viens šāds birojs, bet 2005.gadā tika atvērts arī otrais birojs.

Attiecībā uz pasažieru skaitu, Šogad, salīdzinot ar 2005.gadu, "Austrian" pasažieru skaits pieaudzis par ceturtdaļu, savukārt, salīdzinot ar 2004.gadu – pat dubultojies! Lidmašīnu aizpildījums – vidēji vairāk nekā 70%, bet aviokompānijas ieņēmumi uz šo brīdi (2006.gada janvāris – oktobris), salīdzinot ar iepriekšējo gadu pieauguši par 73% Pozitīvie rādītāji vēlreiz apliecina to, ka arvien lielākai pasažieru daļai ir svarīgs piedāvāto pakalpojumu klāsts un augstā kvalitāte.

"Austrian Airlines" 2006.gada nogalē apstiprinājusi savas darbības prioritātes – kvalitāti un servisu, kas bijušas ļoti nozīmīgas arī līdz šim, taču turpmāk tām plānots pievērst papildus uzmanību. Pirmie soļi šai virzienā jau tiek sperti – atsākta ēdināšana ekonomiskajā klase un papildināts biznesa klases serviss.

Lai nodrošinātu biznesa klases pasažieriem pēc iespējas patīkamāku tālo lidojumu, "Austrian Airlines" veicis gan salona labiekārtošanu, gan paplašinājis pasažieriem piedāvāto pakalpojumu klāstu. Sēdvietas, kas viegli transformējamas par guļvietām (garums 2 m) pielāgotas tā, lai pasažieris justos komfortabli jebkurā situācijā, speciālos videoekrānos ir iespēja skatīties 18 videokanālus, pieejama plaša audio programma visdažādākajām gaumēm, turklāt tagad maltīti pasažieriem noformēs pavārs turpat salonā.

No novembra vidus arī ekonomiskās klases pasažieriem visos lidojumos, kas ilgāki par 65 minūtēm, "Austrian" bez maksas piedāvā īpaši izstrādātu "Austrian uzkodu kārbu" ('Austrian Snack Box') ar garšīgu maltīti. Atkarībā no lidojuma laika tiek piedāvātas brokastis vai pusdienas, turklāt ir pieejams plašs bezalkoholisko, alkoholisko, kā arī karsto dzērienu klāsts. Savukārt no 14. decembra lidojumos, kas ilgst no 80 – 150 min., uzkodu kārbā būs silta maltīte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!