Firma "Alfor" ir atteikusies no savas ieceres pārcelt savu spēļu zāli Daugavpilī no Mihoelsa ielas uz bijušās ēdnīcas "Rīga" ēku 18. novembra ielā, lai netraucētu Baltkrievijas konsulāta darbu.
" Latgales Laiks" vēsta, ka " Alfor" iepriekš bija vēlējusies pārcelt spēļu zāli uz bijušās ēdnīcas "Rīga" ēku 18. novembra ielā, apsolot šo ēku sakārtot. Pārcelšanās ideju deputāti bija atbalstījuši, ļaujot azartspēļu iestādei aiziet no pilsētas centra uz nomali, savukārt Baltkrievijas konsulātam šī iecere nelikās pievilcīga, šādus kaimiņus sev blakus tas nevēlējās un pauda to arī pašvaldībai. Mīļā miera labad firma atteicās no savas idejas, lai netraucētu diplomātiskās iestādes darbu.

SIA "Alfor" ir liela firma azartspēļu biznesā ar 42 miljonu latu gada apgrozījumu. Daugavpilī tai ir trīs spēļu zāles, kuras pašvaldības kasē nodokļos gadā dodot ap 180 000 latu. Šogad firma pašvaldībai ziedojusi 5000 latu, kas tika izmantoti Ledus skolas treneru darba apmaksai un patversmei "Auseklītis". Pagaidām tā ir vienīgā azartspēļu firma, kas ziedojusi naudu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!