Foto: Publicitātes foto
Gada nogalē rīdzinieki vēl var paspēt apmeklēt virkni skaistu pasākumu, kas apmeklētājiem pieejami bez maksas, portālu "Delfi" informē Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienība.

Īpaša Ziemassvētku programma "Ziemassvētku mistērija" rīdziniekus sagaida Rīgas Sv.Pētera baznīcā 27. un 28. decembrī 19.00. Piedalās orķestris Stella Maris, senās mūzikas ansambļi Canto un Ludus, jauktie kori Laudate Charismata un Mūza. Solisti Jānis Misiņš, Oskars Petrauskis, Artis Gāga. Režisors Uģis Brikmanis. 

27. decembrī 16.00 un 28. decembrī 16.00, kā arī 18.00 un 29. decembrī 16.00. Uzvedums veidots pēc Morisa Māterlinka lugas "Zilais putns" un Alberta Volfa mūzikas motīviem. Režisors Uģis Brikmanis, diriģents Viesturs Gailis, horeogrāfe Regīna Kaupuža, tērpu māksliniece Evija Dāboliņa. Iestudējumā piedalās Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas operstudija Figaro un Rīgas horeogrāfijas vidusskolas audzēkņi.

27. decembrī 13.30 un 17.00 Rīgas Porcelāna muzejā notiks Leļļu teātra izrāde bērniem un vecākiem "Porcelāna leļļu dzīve", muzeja ekspozīcijā lelles skatāmas visu atlikušo gada nogali.

Jaunā gada sagaidīšanas svinībās rīkotāji aicina uz Daugavmalu. 11. novembra krastmalā sākot no 22.00, kur notiks Gadumijas balle ar "Ziemassvētku orķestri" , pēc divpadsmitiem, jau 2014. gada 1. janvārī uz Jaungada skatuves uzstājas "Dzelzs vilks". Koncerts līdz diviem naktī, bet līdz trijiem no rīta ar jums kopā būs vakara vadītājs Ints Teterovskis un dīdžejs Japānis.

Ieeja Ziemassvētku koncertos bez maksas.

www.kulturasapvieniba.riga.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!